Suskó Anna

Ötlet

Kérdés:

Nem e lehetne a korosztályokat kategorizálni ? mint ahogy a gyerekeket is...18-tol 25 -ig 26- tol - 30-ig vagy nem tudom de az idõsebb korosztályt is külön kategorizálni 40 -töl akár meddig..a fiatal korú versenyzõkkel fel venni a versenyt nem egyszerû össze tenni õket nem a legjobb megoldás, ha megpróbálnak versengeni támadnak ...nem e lehetne ezt megoldani azzal hogy õk is merjenek versengeni csak a saját korosztályával? A Nõi közép döntött is valahogy át kéne variálni pár hónapja mindig ugyan az nyer (a normális szavazók megpihennek nincs hajtás) de ezeknél mint a gépezet be indul és pörög! szó szerit 1 gép, nem részletezem mert úgyse veszik észre! Át kéne kategorizálni egy másik helyre ezeket a versenyzõket esélyt adni ,azoknak ki még 1x se nyertek! merjenek ezek ellen versengeni több lenne az oldal látogatottsága ,nézettsége ,versenyzõkkel valós emberekkel ! nem értem mi értelme van ha valaki minden hónapot meg akar nyerni?ezeket mind jó ötletnek találom de fõképp az idõsebb korosztály átvariálása semmi esélye a tinédzserek ellen! a szavazóik,rajongóik le rombolják azt is hogy az idõsebb hölgy merjen e egyáltalán be regisztrálni...hát ennyi köszönöm elõre ha olvastak annak meg fõleg örülnék ha jövõre megvalósítanák az ötletemet:)
Kellemes szép napot jó munkát :) és még mindig azt írom szeretem ezt az oldalt a legjobb csak még hiányoznak róla az ötleteim :)) bocsánat! ennyi :)

Válasz:

Kedves Versenyzõ!
Köszönjük levelét és észrevételét. A korosztályba való beosztás egy praktikus megoldás, már mi is gondolkodtunk rajta. Javaslatát továbbküldtük a Vezetõségnek.